Prijavite se na našu newsletter listu kako biste uvek bili u toku sa novostima

Prijava

Zaboravili ste lozinku? Registruj se

Garancija

Garantni list može biti u pisanom ili elektronskom obliku i sadrži sve podatke iz garancije. Garancija se odnosi isključivo na ispravnost proizvoda, ali ne i na njihovu funkcionalnost ili kompatibilnost sa drugim proizvodima, jer se podrazumeva da je potrošač upoznat sa tehničkim karakteristikama naših proizvoda, pa se garancija odnosi na činjenicu da će izabrani proizvodi zadovoljiti zahteve potrošača u okviru deklarisanih tehničkih mogućnosti propisanih od strane proizvođača. Podsećamo da svako nepravilno i nestručno rukovanje, nepropisno održavanje, korišćenje neodgovarajućeg potrošnog materijala i intervencije od strane neovlašćenih lica ili servisa znače gubitak garancije.

Takođe, potrošaču se preporučuje da sačuva originalnu ambalažu kupljenog prizvoda i da je koristi pri svakoj vrsti transporta i u slučaju eventualne reklamacije

Zakonska garancija na sve proizvode u našoj ponudi je 2 (dve) godine, osim ukoliko nije drugačije naznačeno. Ukoliko je garancija na proizvod duža od 2 (dve) godine, to je posebno naznačeno.

Za sve dodatne informacije o garancijama možete nas kontaktirati.

Našim kupcima nudimo usluge popravki, održavanja (redovan servis), zamene delova i komponenti, testiranje i dijagnostiku. Sve usluge koje pružamo se realizuju u vrlo kratkom vremenskom periodu. Na sve proizvode garantujemo obezbedjen servis i rezervne delove u trajanju od 5 (pet) godina.